Gesprek met de gids van Mark

Jamessessie Nimis

In de ruimte van Nimis zit je bij Mark Falconer Atlee aan tafel.

Er staat een microfoon klaar om het gesprek op te nemen en genoeg thee voor een gesprek van 2 uur!


 


Mark legt in begrijpelijk Engels uit wat er gaat gebeuren en daarna gaat hij zitten.
Dan sluit Mark zijn ogen en ontspant diep, hij raakt in een trance. Hij laat zijn gids James zijn handen en stem overnemen. Ik zie het gebeuren, zijn houding wordt anders.

 

James

Dan spreekt James, een ietwat aristocratische Engelsman, met een prachtig accent. Hij heeft een andere manier van praten, trager en met een andere vocabulaire dan Mark heeft. Hij is voorzichtig wanneer hij zich uit, zegt vaak ‘can I say’ en vraagt regelmatig ‘you know what I mean, don’t you?’. Nu nog zorgen dat ik niet zo eigenwijs ben en zeg dat ik het begrijp terwijl dat misschien niet zo is!

 

Ergens is het raar

Ik vind het het spannend dat James veel weet van me, dat hoor ik in wat hij zegt en hoe hij het zegt. Heb ik dan nog een keuze waarover we het gaan hebben? Ik merk dat ik graag eerst een beetje de kat uit de boom zou willen kijken maar James heeft in 30 minuten al bijna alle vragen van mijn lijst beantwoord.

 

Ik moet heel erg lachen als hij met veel humor mijn liefdesleven omschrijft! Hij maakt graag grapjes en dat doet me goed, ik merk dat mijn vertrouwen steeds meer groeit. Hij beschrijft een beroving die ik heb mee gemaakt heel voorzichtig en kijkt in hoeverre daar nog trauma van in mijn energie zit, in mijn lichaam, emoties en in mijn gedachten en overtuigingen.

 

Er zijn zelfs onderwerpen waar ik minder moeite mee heb om over te praten dan hij. Ook dat voelt goed, hij gaat er met respect mee om. Het voelt als de ultieme manier van gezien en erkent worden door iemand die veel meer van het leven weet dan jij en je helpt met het juiste perspectief.

 

Na afloop

Ik vertrek na afloop met met veer vertrouwen dat ik op de juiste weg ben en dat wat ik ook doe het wel goed komt. En als ik maanden later het gesprek luister is er al veel verandert in mijn leven en een jaar later is het helemaal een wonder. Het is een mooi overzicht van mijn leven!

 

Wil je dit ook eens ervaren?

Kijk eens bij Nimis


Deel dit Ruimtelijke Inzicht!