andere DURFALS


Dankbaarheid

Eer wie eer toekomt!

Hieronder zie je aanbevelingen van blije Durfals. Zodat je kunt lezen wat andere durfals ervaren hebben en hoe blij ze daar mee zijn!

 

Maar ik eer hen des te meer, ik ben iedere durfal heel erg dankbaar!

Hun inzet, lef, kwetsbaarheid en bereidheid te groeien is wat mijn werkt zo ontzettend mooi en bijzonder maakt en waardoor ik mijn missie kan vervullen.

 

Velen van hen spreek ik nog steeds via facebook en ze blijven me voor altijd dierbaar!

 

Je kunt, als je wilt, ook je ervaring hier delen! Ik ben blij mee want jouw woorden als durfal die de healing en coaching ervaren heeft kunnen precies datgene zijn wat een twijfelende durfal nodig heeft om te durven!

Eer je leraar

Mark Falconer Atlee

En ik ben dankbaar voor alles dat Mark me geleerd heeft!

Hieronder zie je een aanbeveling van mijn docent bij Nimis.

 

"I am delighted to be able to recommend Judith, I have found her to be a wonderful person, her ability to heal people is marvellous

and I find her empathy and compassion to everyone a brilliant thing to see.

Judith is a dedicated and hard working woman who does her best to assist everyone in acheiving their own potential.

Judith is not just a wonderful healer but her reading and mediumistic abilities are of a high standard as well.

 

I recommend Judith."

Mark Falconer Atlee



Commentaren: 3
  • #3

    Stefan (vrijdag, 17 juli 2015 13:16)

    Mijn ervaring met Judith is heel goed! Ik ben echt geholpen door haar. Niet alleen het gesprek dat perfect afgemeten is op mijn wensen en wat ik nodig heb, ook de inzichten en de adviezen die Judith geeft zijn waardevol. Stapsgewijs begeleidt ze mij door mijn proces. Een lastig proces na overspannenheid. Ze schroomt niet om je op prettig kritische manier te confronteren met jezelf, je eigen vastgeroeste gedachtepatronen, je eigen angst, de plekken waar je geraakt bent door het leven, en ze laat je langzaam maar zeker de weg te ontdekken naar groei. Want daar staat Ruimte voor, ruimte maken in jezelf om te groeien, in de brede zin van het woord. Judith is hartelijk en je voelt je heel snel op je gemak. Een echte aanrader voor als je niet lekker in je vel zit!! Ik nu wel :-))))

  • #2

    Claudia (woensdag, 27 mei 2015 20:24)

    Een warme persoon met een groot hart voor mensen. De ontmoeting met jouw Judith heeft mijn hart weer geopend om alles wat er zit te laten stromen. Verdriet, vreugde het had een zetje nodig om te kunnen zijn. Jouw handen hebben die zet gegeven. :-)

  • #1

    M. uit Bussum (vrijdag, 22 mei 2015 16:19)

    Laat los en vertrouw op jezelf
    In november raakte ik overspannen en kon niet meer werken (pijn in schouders, nek en hoofd). Mijn lat ligt erg hoog, het is nooit goed genoeg, in al mijn rollen vind ik dat het beter kan en moet. Voortdurend harder werken en het gevoel hebben dat ik onvoldoende doe, afkrijg, met opstapelend werk en slechtere resultaten. Ondertussen is iedereen om me heen wel tevreden met wat ik doe, vooral mijn baas.
    Judith ontmoette ik op een Light Spiritual Beurs in Bussum. Door een korte healing ter plekke kreeg ik weer woorden voor hoe ik me voelde, wat er speelde, mijn frustratie, boosheid, angst die in mijn lijf opgesloten zat. Ik wilde en kon er niet over praten. Toen ik thuis kwam te zitten, wist ik direct waar ik naar toe wilde voor hulp. Ik heb 5 healing sessies en 1 reading gedaan bij Judith. De healing sessies hebben mij enorm geholpen om de pijn weg te krijgen, te ontspannen, maar vooral om dichter bij mijn gevoel te komen, bepaalde oude patronen te herkennen en los te laten. Ik vind Judith een fantastisch, warm mens, helder en duidelijk. Ik raad je zeker aan om bij haar hulp te krijgen. Heerlijk simpel en doeltreffend advies: "wat moet ik doen voor de volgende sessie, kwa huiswerk?" Judith: "Niets. Ga lekker ontspannen, ga naar de sauna, ga wandelen, rust uit, je hoeft helemaal niets te doen. Laat los, vertrouw op jezelf en dan komt het goed."


De bovenstaande reacties zijn van klanten na april 2015. Zij hebben direct hun aanbeveling geplaatst. Dat kun jij ook als je dat wilt.

De onderstaande ervaringen zijn overgenomen van een eerdere website van Ruimte.

Deze zijn van klanten waar ik ook heel trots op ben!


Ik kwam bij Judith binnen en voelde me door haar enthousiasme al welkom. Na een kop thee
ingeschonken te hebben begon ze te vertellen wat ze voelde bij het “voorbereiden” op mijn komst. Niet te geloven maar waar: exact de vinger op de zere plek. Na de vraag gesteld te hebben waar ik voor kwam, kreeg ik veel informatie en dat leidde tot een prettig gesprek waarbij ze elke weer duidelijk kon maken waar de echte bottleneck zit.
Dat gecombineerd met duidelijke voorbeelden hoe het beter zou kunnen gaan gaven mij het nodige inzicht en de eventuele oplossingen.
Judith is open, toegankelijk, enthousiast, duidelijk en positief. Ik ging wijzer, alerter en bewuster naar huis. Dank je wel, Judith!
M uit IJsselstein

De healing heeft me verlichting gegeven

19 januari 2015

 

Vele jaren heb ik mijn dementerende moeder intensieve zorg mogen bieden. Dankbaar werk, maar ook fysiek en psychisch zwaar. Na haar overlijden voelde het alsof ik oude ballast, verdriet, met mij mee droeg.
Ik zat langere tijd niet lekker in mijn vel.
Via internet kwam ik ‘Ruimte’ op het spoor.
De intake verliep prettig, Judith stelde me op mijn gemak en gaf me meteen een goed gevoel. De healing sessies heb ik als heel bijzonder ervaren. Na de sessies voelde ik dat er een last van me was afgevallen. Ik voelde verlichting en me meer ontspannen. De sessies hebben mij een
gevoel van opluchting gegeven en me weer vrolijker gemaakt. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en voel
weer rust en bal.
R uit Arnhem


Verder op mijn weg

27 december 2015

 

Judith kwam precies op het juiste moment op mijn pad.

Na een gebroken relatie was ik al een tijdje aan mezelf aan het werken.

Ik was hier heel trots op, totdat ik steeds op een punt kwam waar ik stagneerde. Via een vriendin kwam ik bij Judith.

Bij de intake werden er al dingen duidelijk en voelde ik herkenning.

Mijn verdriet, teleurstelling een boosheid zag ik in beelden van donker veranderen naar licht- en zachtheid….een bijzondere ervaring….er was weer ruimte….!

Heerlijk, ik voelde rust, kon weer ontspannen…verlichting.

Dankjewel lieve Judith,weer een stukje verder op mijn weg….

L uit Utrecht

Via een wandeling naar Ruimte!

23 december 2014

 

Tijdens een wandeling ontmoette ik een man. Hij zag aan mij dat ik nog wat vast zat in het verleden en ook nog niet los was van het ouderlijk oordeel.Hij raadde mij aan naar Judith te gaan.

Omdat ik graag verder in mijn ontwikkeling wilde komen en oude ballast kwijt wilde raken heb ik een mail gestuurd en ik kon vrij snel terecht.

Ongeveer 1 jaar en 10 behandelingen verder ben ik veel zelfstandiger geworden, stabieler en veel meer los van het verleden. Ik voel me vrijer.

Judith stelt je op je gemak maar zal je waar nodig streng toespreken zodat de boodschap vanuit haar onderbuikgevoel duidelijk bij je binnenkomt.

De sessies helen je automatisch, ook na afloop werkt het door. Het herstel komt vanzelf als je het liefdevol zijn gang laat gaan en niet teveel en te snel van alles van jezelf eist.

Heb je pijnen, zowel emotioneel of fysiek dan kan Judith deze verlichten.

Ik heb al twee personen naar tevredenheid doorverwezen en raad zonder meer Judith opnieuw aan.

N uit Utrecht



Boosheid en uit balans
23 december 2014
Ik ben naar Judith gegaan op aanraden van een collega. Ik had veel last van boosheid en was uit balans.
Judith is een enorm warme en positief ingestelde vrouw. Uiteindelijk ben ik maar twee keer naar Judith geweest omdat ik ben verhuisd naar een andere stad. Terugkijkend op de healings komen er twee woorden in mij op: rust en diepgang. Judith heeft me aan het denken gezet, maar ik ging altijd ontspannen naar huis. Ik zou RUIMTE zeker aanraden.
S. uit Rotterdam
Boosheid omgezet in geluk
22 december 2014
Nadat ik wat verdrietige en heftige gebeurtenissen had mee gemaakt, voelde ik mij niet prettig, ik voelde mij boos van binnen.
En reageerde veel heftiger op de mensen om mij heen dan nodig was.Vooral het verlies van mijn vader en vriendin hadden mij erg uit balans gebracht.
Ik was toen op zoek naar iemand die mij kon helpen weer rust te vinden.En iemand die mij zou kunnen helpen de boosheid om te zetten in geluk.
Via internet kwam ik op de site van Judith. Haar verhaal sprak mij aan. En na een eerste intake voelde het erg goed. Tijdens een sessie kom je tot volledige ontspanning en daarna voel je dat er iets veranderd is. Hoe Judith dat doet is mij een raadsel maar ik heb het als heel prettig en succesvol ervaren.
Het werd mij meer duidelijk waarom ik zo boos was en vooral hoe ik mijn boosheid weer om kon zetten in geluk.
Ik raad iedereen een bezoek aan Judith aan, een cadeau voor jezelf!

N uit IJsselstein



Ruimte en het behalen van Reiki graad 3b

8 januari 2014

 

Ik heb een afspraak gemaakt voor een behandeling in verband met mijn opleiding voor Reiki 3B.
Voor de behandeling vroeg ze of ik ergens last van had. ik vertelde dat ik vaak spanning op mijn keel voel.

Judith zei dat ik het allemaal goed wil doen, dat het met minder ook wel kan, erg druk in mijn hoofd ben, als ik ergens aan begin het af wil maken. Ik zei dat dat ook wel klopte maar dat ik dat ook zo voel met Reiki, dat het voor mij pas af is als ik Reiki 3B heb. Verder kwam te sprake dat ik meer mag laten zien dat ik ook mensen nodig heb. Niet iedereen laten denken dat ik alles aan kan en niemand nodig heb.
Daarnaast zei ze dat ik nog steeds op moet passen voor een burn out.

Ze gebruikte een andere energie dan Reiki, wat ik graag wilde proberen. Deze energie was erg sterk. Stroomde erg door mijn hele lichaam. Ik voelde vooral een band op mijn voorhoofd.

Ik dacht even dat ze niet meer bij de behandeltafel stond maar wat aan het opschrijven was maar ze stond er gewoon. Ik was heel ver weg tijdens de behandeling. Na de behandeling had ik erge koude handen en voeten.

Na de behandeling zei ze dat mijn stem wel iets bijzonders heeft. Als ik mij laat horen, horen ze mij ook goed door mijn stem. Mensen zullen mij door mijn stem niet gauw vergeten.
Zij vertelde dat mijn ademhaling niet laag is omdat daar nog iets zit vanuit mijn verleden. Als ik dat stukje uit het verleden heb opgelost zal ik ook lager gaan ademhalen en zal mijn stem misschien iets veranderen.
De behandeling vond ik fijn.

Ik heb eindelijk het gevoel dat ik leef!

18 december 2014

 

Ik ben naar Judith Verwij gegaan op aanraden van mijn dochter. Ik leefde jaren lang met chronische pijnen en wilde proberen om dat iets minder te laten worden, baat het niet, dan schaad het niet, dacht ik. Al van alles geprobeerd, ze was eigenlijk mijn laatste strohalm.

Ik ben ruim 30 jaar getrouwd geweest met een narcistische man en dat heeft zijn sporen in mijn lichaam en geest, nagelaten.

Dankzij Judith kwam ik tot de ontdekking dat de pijn tijdens mijn huwelijk nodig was om liefde van mijn ex man te krijgen, ik verwarde pijn met liefde ontvangen. Al die tijd heb ik me door de pijn laten leven, in plaats van te leven met ‘pijn’. Ik viel ook heel vaak door evenwichtsstoornissen, maar dat was niet lichamelijk, ik was zelf totaal niet in evenwicht. Sinds ik bij Judith kom, ben ik niet meer gevallen omdat ik sterker in mijn schoenen sta.

Conclusie: Veel pijn al losgelaten en ik heb eindelijk het gevoel dat ik leef! Dat er eindelijk RUIMTE is voor mezelf!

R uit Utrecht



Logische linken en patronen helder door reading

4 november 2014

 

Ik kwam bij Judith omdat ik in relaties steeds tegen dezelfde dingen aan liep. Ik hoopte vooraf dat Judith me in een reading kon aangeven wat er mis wat, zodat ik er zelf mee aan de slag kon gaan. Door de reading realiseerde ik me dat er veel meer achter zat en als ik er echt mee aan de slag wilde gaan, ik bij de wortel zou moeten beginnen. Het bijzondere vond ik vooral de openbaring na de eerste reading. De linken en patronen die ze me liet zien leken zo logisch, toch had ik ze nooit eerder gezien.

Ik vond een hele bijzondere ervaring. In de maanden erna heeft ze me geholpen om ook echt met dingen aan de slag te gaan.

G. uit Utrecht

Ik mocht mezelf Ruimte geven

27 mei 2014

 

Ik logeerde een week bij een vriendin in Utrecht, omdat ik in een heftige tijd zat na een scheiding en allerlei verhuizingen en ik was mijn richting behoorlijk kwijt. Ik ervaarde veel stress en wilde graag wat inzicht. Ik vond Judith op internet en kon gelukkig in diezelfde week een afspraak maken. Ik heb het als fijn ervaren dat Judith alle tijd voor je neemt. Ik kon mijn verhaal kwijt en Judith heeft me meegegeven dat ik mezelf ruimte mocht geven en niet vanuit strengheid maar door moest gaan. Ik wilde meer vanuit mijn intuïtie leven en minder vanuit mijn ratio. Hierin heeft Judith me bevestiging gegeven en dat was erg goed om dat op dat moment horen. Daarnaast heeft ze me hiervoor een aantal goede tips gegeven, die ik nog steeds toepas. Hier ben ik erg blij mee!
M. uit Gouda



Opening in vicieuze cirkel
20 december
Ik had het gevoel dat ik een vicieuze cirkel vastzat en dat voelde heel benauwd.
Na een reading met Judith kwam er een opening in die cirkel, ik had weer een gevoel
van Ruimte en dat voelde heerlijk. Er volgde een flow van mooie gebeurtenissen.
L uit Utrecht

Geen psychologisch praat gedoe

24 januari 2014

 

Bij Judith heb ik in een aantal sessies inzicht gekregen in de dingen die er voor zorgden dat ik me ongelukkig voelde en waar ik al jaren mee rond liep. Er zaten heel wat vastgeroeste patronen vast in m’n hoofd en die kon ik stap voor stap verwerken.
Ik heb inzicht gekregen in mijn eigen gedrag en zo veranderingen aan kunnen brengen.
Het is heel fijn om bij Judith langs te gaan, na elke sessie voelde ik me weer beter en ik heb nu weer een gevoel van vrijheid en geluk terug.
Ik kan het dus iedereen aanraden, vooral als je geen zin hebt in langzaam psychologisch praat gedoe.
A. uit Utrecht



Judiths advies was heel nuchter

7 januari 2014

 

Mijn bezoek aan Judith heeft mij geholpen om inzicht te krijgen hoe ik mij tot mijn kinderen verhoud, mijn partner en mijn moeder. Het verlangen naar meer verbinding is duidelijk geworden, de onrust en spanning in mijn lichaam ook. Ik zie nu wat ik doe en hoe het anders kan. Ik ben heel nuchter, Judiths advies was ook zo, in het hier en nu. Dat had ik niet zo verwacht… Tegen andere mensen zeg ik: dit is de beste coach die ik ben tegengekomen. Ga er ook heen! Een vriendin is in de week daarna gelijk langsgegaan.
K uit Nijmegen

Reading en relatie

5 januari 2014

 

Ik worstel al jaren met het aangaan van een relatie. Al verschillende mensen gezien en gewerkt om meer bij mijn gevoel te komen. Dit laatste is lastig voor mij, mijn verstand neemt het snel over.
De reading, anderhalf uur heel bewust worden van jezelf en de patronen die er gaande zijn. Judith nam rustig de tijd en gaf helder en duidelijk weer wat ze door kreeg. Soms vertelde zij alleen, het andere moment waren we samen in gesprek.
De reading was prettig, verhelderend en ook nuchter. Het heeft me vertrouwen gegeven, meer rust en een zetje in de rug om door te gaan waar ik al mee bezig was.
A uit Nijmegen